Rasam
Rasam is basically a spicy-sour-hot soup that can be served with meals. It helps in the removal of toxins from the body and helps in weight-loss and digestion. As the main ingredient is Tamarind, it is loaded with antioxidants as well. Ginger, Garlic, Pepper etc. which are present it this Rasam Recipe helps in building immunity and is suitable to be consumed by almost everybody. There are numerous varieties of Rasam Recipes, but this video is about a Kerala style preparation.
#Rasam #RasamRecipe ๐ฒ SERVES: 8 People ๐งบ INGREDIENTS Tamarind (เดตเดพเดณเตปเดชเตเดณเดฟ) - 15 gm Hot Water (เดเตเดเตเดตเตเดณเตเดณเด) - 1 Cup (250 ml) Black Pepper (เดเตเดฐเตเดฎเตเดณเดเต) - 2 Teaspoons Ginger (เดเดเตเดเดฟ) - 1ยฝ Inch Piece Garlic (เดตเตเดณเตเดคเตเดคเตเดณเตเดณเดฟ) - 8 Cloves Shallot (เดเตเดฑเดฟเดฏ เดเดณเตเดณเดฟ) - 8 Nos Cooking Oil (เดเดฃเตเดฃ) - 3 Tablespoons Mustard Seeds (เดเดเตเดเต) - ยฝ Teaspoon Fenugreek Seeds (เดเดฒเตเดต) - ยผ Teaspoon Dry Red Chilli (เดเดฃเดเตเดเดฎเตเดณเดเต) - 3 Nos Coriander Powder (เดฎเดฒเตเดฒเดฟเดชเตเดชเตเดเดฟ) - 1 Tablespoon Chilli Powder (เดฎเตเดณเดเตเดชเตเดเดฟ) - 1 Teaspoon Turmeric Powder (เดฎเดเตเดเดณเตโเดชเตเดเดฟ) - ยผ Teaspoon Tomato (เดคเดเตเดเดพเดณเดฟ) - 1 No Curry Leaves (เดเดฑเดฟเดตเตเดชเตเดชเดฟเดฒ) - 2 Sprigs Water (เดตเตเดณเตเดณเด) - 3 Cups (750 ml) Asafoetida Powder (เดเดพเดฏเดชเตเดชเตเดเดฟ) - 1 Teaspoon Salt (เดเดชเตเดชเต) - 2 Teaspoons Coriander Leaves (เดฎเดฒเตเดฒเดฟเดฏเดฟเดฒ)
Comments
Post a Comment